top of page

OPWARmen
&bewaren

PAD THAI

In de verpakking van de Pad Thai vindt u twee ingrediënten die koud worden bijgevoegd, deze niet mee verwarmen!

Het gaat om; Schijfje Limoen, Taugé.

 

Pad Thai Noodles (samen met Kip / Garnalen) kunt U het beste in een diepe koekenpan doen met wat olijfolie. Daarna op hoog vuur / temperatuur verwarmen. Tijdens het verwarmen de noodles constant omscheppen, zodat het niet aanbrandt. U hoort de noodles 'sissen' in de pan. Na 2 minuten zijn de noodles heet en klaar om geserveerd te worden.

​

Nadat de Pad Thai op het bord ligt hier de Taugé doorheen scheppen, daarna het Schijfje Limoen over het gerecht uitknijpen.

CURRIES

Om de gekoelde curry op te warmen kunt U de inhoud het beste in een pannetje doen. Daarna op medium vuur / temperatuur verwarmen. Laat het vervolgens gelijkmatig warm worden en vergeet niet af en toe te roeren. Wanneer de curry heet is ziet u kleine belletjes aan het oppervlak verschijnen, nu is de curry klaar om geserveerd te worden.

GEBAKKEN GERECHTEN

Gebakken gerechten (gebakken vlees, rijst, groente, etc.) kunt u opwarmen in een middel grote pan of koekenpan met wat olijfolie. Daarna op medium vuur / temperatuur verwarmen. Laat het gelijkmatig warm worden en vergeet niet af en toe te roeren. Laat het 2-3 minuten bakken. Hierna is het gebakken gerecht klaar om geserveerd te worden.

RIJST

Om de Witte Jasmijn Rijst te verwarmen kunt U deze beste in een magnetron bestendige schaal of kom doen. Vervolgens 1 eetlepel water over de rijst sprenkelen. Daarna 2 minuten verwarmen tot de rijst heet is. De rijst is heet als er 'stoom' vanaf komt.

BEWAREN

Zoals u van Pad Thai & More gewend bent krijgt u altijd ruime porties van onze rijk gevulde gerechten. 

Het is heerlijk bij grote trek, of om met elkaar te delen (de traditionele Thaise manier van eten is meerdere gerechten samen delen).

Mocht u na afloop, of na aankoop de gerechten willen bewaren dan kan dit als volgt;

​

- U kunt de gerechten tot 2 dagen in de koelkast bewaren.

- U kunt de gerechten tot 2 maanden in de vriezer bewaren.

​

Gerechten die langer in de koelkast / vriezer hebben gezeten raden wij aan niet meer te eten.

Let op! Eenmaal ontdooide gerechten kunnen niet weer ingevroren worden.

 

bottom of page